Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


természet csodái

 

 

mother_nature_by_snow_zy-d31ecko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A természet festése elgondolkodtató, hiszen maradandóan ott van és ott is marad az ember szeme előtt. (...) Talán arról van szó, hogy némely festők a természetnek azokat a titkait látják meg, amelyek a futó pillantás előtt rejtve maradnak.

 

 

gold_tone_nature_by_frayart.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban, a gazdaságban és a politikában.

 

i_love_you__nature_by_dr4kon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi mindannyian, az összes élőlény ezen a bolygón, az emberek és a négylábúak, a madarak, a rovarok, a hüllők és a halak, mindnyájan elég közeli rokonságban állunk egymással, a köztünk lévő számos különbség ellenére: hisz (...) mind egyformán azon igyekszünk, hogy jó legyen nekünk, se túl meleg, se túl hideg, és valamennyien, kivétel nélkül megpróbálunk vigyázni magunkra, és óvakodni mindentől, ami vág, mar vagy szúr. Hisz mindannyiunkat nagyon könnyű elpusztítani.

 

niagra_falls___natural_wonder_by_e_cila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Eddig az ember magával a természettel küzdött; mostantól a saját természetével kell megküzdenie.

 

nature_by_tyfab.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Föld (...) beteg és orvosra van szüksége. Klímabetegsége van, amit nedveinek egyensúlyvesztése és magas láz - illetve kissé megemelkedett hőmérséklet, de az orvosok jóslata szerint magas láz jellemez.

 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 14359
Hónap: 268
Nap: 8